Korpi Instruments
Ainonsola 13, 60120 Seinäjoki
Olen paikalla sovittuna aikana
puh. 040 533 1580
mail (at) korpi-instruments.com
Tuotteet
·Apulaitteet·

Radiustulkki 7,25", 9,5", 10", 12"

Kitaran otelaudan radiuksen hionnassa ja joissakin huolloissa tarvitset hyvää radiustulkkia otelaudan radiuksen toteamiseen.

9€


Radiustulkki 14", 16", 18", 20"

Kitaran otelaudan radiuksen hionnassa ja joissakin huolloissa tarvitset hyvää radiustulkkia otelaudan radiuksen toteamiseen.

9€


Satulauran jyrsintäohjuri

Satulauran tarkkaa jyrsintää helpottaa kuvan mukainen säädettävä jyrsintäohjuri. Ohjuri kiinnitetään nauhauritettuun kaula- / otelauta-aihioon puristimilla. Ohjurin pohjaan on kiinnitetty nauhauraan istuva metalliliuska. Tällöin saa jyrsittyä useamman saman mensuurin otelaudat samalla asetteella.

Huom! Satulan paikoituksessa katso ohje: Satulakompensaatio

79€


Nauhaurien sahauslaite

Asianmukaisella nauhaurien sahauslaitteella nauhaurat tulevat tarkasti paikoilleen. Sahan tarkkuus perustuu samaan kuin lukisit työntömittaa. Laite on suunniteltu käsikäyttöiselle nauhaurasahalle, jolla voi sahata minkä tahansa mensuurin mukaisen otelaudan tai kaula-aihion. Laakeriohjaus tuottaa kitkattoman sahauksen, jolloin säästetään hieman hikeä. Kovempia otelautapuita, kuten ebenpuuta sahatessa suositellaan käytettävän liukasteena esim. parafiinia. Huom! Kuvassa näkyvä saha ei sisälly hintaan.

299€


Kaularaudan uran jyrsintälaite

Tällä helpottaa ja nopeuttaa kaularaudan uran jyrsintää. Kaulan kiinnitys saadaan tuettua sivulta pulteilla. Myös jyrsinkohtaisen leveyden säätö löytyy laitteesta. Lisäksi mukana on yksitoimisen raudan uraa varten kaarevat ohjurit. Huom! Kuvassa näkyvä jyrsin ei sisälly hintaan.

199€


Pähkinäpuu peitelistan jyrsintäohjuri

Yksitoiminen kaularauta asennetaan kaarevaan uraan. Tästä johtuen kaularaudan peittävä listakin kannattaa työstää siihen samaan kaarevuuteen kuin se raudan urakin on. Tällä apulaitteella se onnistuu kopiojyrsinterällä näppärästi. Huom! Kuvassa näkyvä valmiiksi ajettu pähkinäpuulista ei sisälly hintaan.

79€


Radiusklossin hiontalaite

Otelaudan kaarevuuden työstö kannattaa tehdä hiontaklossilla, jossa on se haluttu kaarevuus. Tämä laite soveltuu säädettävyytensä ansiosta eri kaarevuuksisien klossien pohjan kaarevuuden hiontaan.

89€


Kaulan veistotuki

Kaulan alapuolisen profiilin muotoilua varten hyvä kiinnitys on olennainen asia - vähintäänkin ergonomian sekä työn sujuvuuden kannalta. Laitteessa on sarana, jotta kiinnitettyä myös eri lapakulmaisia kauloja.

99€


Esimerkkejä muista tilaustyönä valmistettavista apulaitteista

  • Kaularaudan säätömutterin reiän porausohjuri
  • Piirtolaite valmiin soittimen muotojen kopiointiin
  • Tuellinen nauhaviila
  • Nauhameisti, vaihtoehtona useita eri radiuksia